За нас

Виеста ЕООД е основана през 2016 год. в гр. Пловдив, с основна дейност в производството на интериорни врати по поръчка. Всички наши модели са изцяло изработени по уникален дизайн и размер, които отговарят на индивидуалните нужди на нашите клиенти. С високата ни степен на коректност и професионализъм, както и с основната ни цел за гарантирано качество и сигурност, ние от Виеста ЕООД израждаме в своите клиенти доверие и спокойствие за една добре свършена работа. За нас всеки клиент е специален и заслужава индивидуален подход и внимание. Предлагаме качествено обслужване, достъпни цени и кратки срокове за изпълнение на всяка задача. Всичко това, заедно с дългогодишния ни опит, редица доволни клиенти и богато портфолио от успешни проекти, ни прави търсен и предпочитан партньор сред все повече хора.

Какви продукти предлагаме:

  • Интериорни врати

Нашите интериорни врати са произведени в България, чрез най-новите и модерни технологии. Всеки модел е създаден с изключително внимание към детайла, изграждайки неговата перфектна финална визия. Вашата задача, е да опишете мечтаната врата, а нашата – да я превърнем в реалност! Преобразете всяко помещение с уникална по рода си врата, плод на Вашата безгранична креативност.

  • Входни врати

Входната врата Ви осигурява сигурността, от която имате нужда, за да се чувствате в безопасност. Избирайки входната врата, Вие избирате лицето на Вашия дом или офис. Тя е началната и финална щриха на всяко помещение. А какво по-хубаво от това, това лице да бъде с уникален и индивидуален дизайн? Ние от Виеста ЕООД Ви предоставяме голямо разнообразие от входни врати, между които да намерите перфектната за Вас и Вашите изисквания!

  • Ламинати

Ламинираният паркет е един от най-използваните и предпочитани сред клиентите подови настилки. Прилага се успешно както в жилищни, така и в търговски обекти. Характеризира се със своята издръжливост и устойчивост на надраскване, петна и износване. Тази издръжливост гарантира, че дори при интензивна употреба, успява да запази външния си вид в продължение на години. Разгледайте нашите модели ламинати в меню „Продукти“, и изберете най-подходящия за Вас!

Заповядайте и в нашия физически магазин в гр. Пловдив, бул. Александър Стамболийски 99, да разгледате всички наши налични модели. Нашият екип ще Ви съдейства по най-добрия начин!

0

Години в

Бизнес

+ 0
Доволни клиенти
+ 0
Изпълнени поръчки
+ 0
Роботници

Често задавани въпроси

Предлагаме голямо разнообразие интериорни врати, входни врати и ламинати по поръчка. Всеки един продукт е изработен изцяло спрямо индивидуалните предпочитания на клиента за дизайн, размер и цвят. Продуктите ни се произвеждат в България с изключително високо качество и гарантирана сигурност.

Нашата цел е винаги да се стремим да бъдем перфектни във своята работа. Всяка поръчка е индивидуална и характерна сама по себе си, изискваща различно време на изработка, доставка и монтаж. Затова и конкретен срок трудно може да се даде, но ориентировъчен такъв би бил 30-40 календарни дни.

Материалът, от който се изработват нашите врати, е МДФ. Това е листов материал, произвеждан по метода на сухо пресоване на дребни дървесни частици при високо налягане и температура. Боядисват със специална италианска полиуретанова боя, която притежава влагоустойчиви свойства. Интериорните врати, които предлагаме, могат да бъдат изработени и от фурнир или ламинирани плоскости.  

Цената на нашите врати по поръчка се определя от модела врата, или по-скоро нейния дизайн и размер. Стандартният комплект включва брава Kale с тефлонов език и насрещник, каса до 25см., компенсаторни первази, крило с двойна рамка, пълнеж пчелна пита, панти D’conti и качествен гумен уплътнител в подходящ цвят. Продуктите, които може да добавите срещу заплащане, са: скрити панти Otlav, Invista и ABG; панти D’conti – черни бели и жълти; олекотено ПДЧ; магнитни брави BONAITI Italia; луксозни дръжки.

Монтажът е допълнителна услуга и не е включен в цената. Той е един от най-важните елементи, без който не може да се постигне перфектната финална визия. За това ние от Виеста ЕООД разполагаме с екип от обучени монтажисти, с които гарантираме професионалното извършване на тази услуга.

Вратите винаги е хубаво да се поставят последни, или по-точно казано – след поставянето на подовата настилка.

Може да изберете посоката на отваряне на вратата в момента на монтажа. По правило посоката се определя от ключа на запалване на лампите.

МДФ вратите не са подходящи за пряк достъп с вода. Решението, което ние можем да предложим за баня или мокри помещения, е избор на хибридна врата, която е алуминиева отвътре и МДФ отвън.

Предлагаме богат избор от плъзгащи врати със специални за това механизми. Може да разгледате всички наши модели плъзгащи врати в меню „Продукти“.

Всички предлагани от нас продукти имат 2 години гаранция.

Виеста врати ООД

Влезте в нашия уютен свят на индивидуалното дизайнерско изкуство, където всяка врата е уникално творение, създадено с внимание към всеки детайл. От избора на цветове и размери до крайния продукт, ние ви предлагаме интериорни решения, които не само отразяват вашата индивидуалност и стил, но и създават перфектното хармонично пространство за вашия дом.

Намерете ни на картата

Copyright © 2024. Всички права запазени за Виеста ООД